Sidste Nyt 2019

2018

201520162017

201220132014

200920102011

200620072008

200320042005

 


Lørdag den 7. december 2019.

Så kom vi til årets sidste udstilling. Begge drenge blev stillet på skue i Nørager. De kalder det et juleskue, men der var nu ikke meget jul over det. Borde og stole med fine duge var sparret væk. Det var ligesom det, der gjorde det hyggeligt, men sådan er det. Zippo og Brady gjordet det begge godt. Brady blev stillet i hvalpeklasse for første gang og blev 2. vinder, til trods for, at dommeren syntes, at han var meget fin :-) Zippo var som sædvanlig helt oppe i gear, men rykkede ind til en vinderplacering på grund af hans gode kvalitet. Så kan man ikke vær mere tilfreds. Nu læner vi os tilbage og slapper af indtil udstillingssæsonen starter i 2020. Vi tænker, at 2020 må være året, hvor Brady er den, der skal udstilles mest, så Zippo får lov til at komme med som backing group :-)


Lørdag den 2. november og søndag den 3. november 2019

I denne weekend har Brady haft sin debut i udstillingsringen i Herning. Og sikke en debut. Den lille bandit tog det hele i stiv arm. Der var intet, der kunne vippe ham af pinden. Han showede som om han aldrig har lavet andet. Det var bare en fornøjelse at have ham med. Brady blev stillet i babyklasse, han kunne lige snige sig ind i klassen. Om lørdagen var dommeren ret vild med ham og gav ham en fantastisk kritik. Brady blev 1. vinder i klassen og bedste baby. Sikke en flot debut. Søndagen gik også forrygende. Her blev han 3. vinder og igen med en superflot kritik. Det bliver spændende at se, hvordan han udvikler sig. Nu har vi fået prøvet ham af på en stor, larmende og stressende udstilling, som han klarede super godt, vi er SÅ klar til at udstille ham igen. Zippo fik lov til at blive hjemme. Han blev passet af bedstefar og bedstemor, så Brady kunne få oplevelsen alene. Zippo er klar til udstilling igen næste år.


Mandag den 2. september 2019.

 I år har vi holdt en pause med udstillinger. Lysten og tiden har ikke rigtig være der. Zippo har fået lov til at være hyggehund og vi har hygget os sammen med ham. Vi har også haft hvalpeplaner, som skulle falde i hak. Vi har ledt med lys og lygte efter en gul hanhvalp. Ham fandt vi heldigvis med hjælp fra Zippo's opdrætter Evy Brady. Efter lidt skriveri frem og tilbage med de søde mennesker i Polen, fik vi lov til at vælge den han, som vi syntes bedst om. Det var vi noget beæret over, så vi har været et smut på ca. 10 timer til Polen og tilbage igen hjembringende den mest lækre lille hanhund. Af flere forskellige årsager, kunne vi først hente ham, da han var 12 uger. Vi har valgt at kalde ham Brady, sådan lidt til ære for Evy, som for det første har solgt os Zippo og dernæst har hjulpet os med kontakten til Sarracenia Kennelen. Så nu står den på hvalpetræning og hygge med de to skønne hanner vi nu har. Der er godt nok kommet noget mere liv i hytten. Vi regner med at udstille lidt mere i år og så for alvor genoptage næste år.


Lørdag den 20. juli og søndag den 21. juli 2019

Efter en længere pause af forskellige årsager, har vi endelig fået taget os sammen og taget på en af de årlige udflugter til Tyskland. Turen gik til Hoisdorf på tysk retriever udstilling med en overnatning på et meget hyggeligt hotel. Zippo blev igen stillet i åbenklasse begge dage og indkasserede et very good begge dage. Trods den noget sløje præmiering havde vi en enormt hyggelig weekend i selskab med andre hundetosser. Altid godt med hyggeligt selskab. Nu holder vi igen en lille pause, da vi venter familieforøgelse senere på sommeren.

 


Lørdag den 5. januar 2019

For jeg ved ikke hvilken gang startede året ud med vinterskue i Århus arrangeret af Danske Retriever Klub, Region  Østjylland. Zippo blev stillet i certifikat klasse. Han indkasserende et excellent og blev 2. vinder i klassen, selv han var lidt "naugthy" - bliver den dreng da aldrig voksen :-)